Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
ACHIZITII
Vinzi un camion?
Noi il cumparam.
comunicate
Daf deschide o nouă instalație de vopsire a cabinei in Westerlo

Vicepremierul Belgiei Kris Peeters și președintele executiv PACCAR, Mark Pigott, au deschis oficial în Westerlo, Belgia, o nouă instalație de vopsire a cabinei la DAF Trucks. Noua secție reprezintă o investiție de 100 de milioane de euro și stabilește noi standarde în ceea ce privește calitatea, eficiența și prietenia cu mediul.

DAF a deschis fabrica Westerlo în 1966, unde - pe lângă cabinele de înaltă calitate - produce și axe foarte eficiente. DAF Vlaanderen este printre cele mai mari companii din Belgia. Aproximativ 2600 de angajați specializați fabrică cabine și axe pentru camioanele DAF medii și grele.

50% creștere a capacității

Noua instalație de vopsire a cabinei are o lungime de 144 de metri, o lățime de 58 de metri și o înălțime de 26 de metri. Este capabil să vopsească cu 3.000 de culori selectate de client. Capacitatea noii facilități de vopsire este de 300 de cabine pe zi, 70.000 pe an. Aceasta reprezintă o creștere de 50% față de actuala fabrică de vopsele. Creșterea capacității va fi însoțită de creșterea viitoare a DAF în Europa și în întreaga lume.

Cele mai moderne de acest gen din lume

Noua secție de vopsire a cabinei DAF se numără printre cele mai moderne din lume. Secția a fost creată în colaborare cu furnizorii Cordeel Company, Eisenmann și Dürr, care sunt lideri în domeniul creării de instalații de vopsire auto. Duzele ultra-moderne de pulverizare a robotului de vopsea se rotesc la viteze de până la 50.000 rpm, pentru a asigura o calitate de clasă mondială și pentru a minimiza consumul de vopsea.

 
    

Ultimele inovații
Împreună cu o excelentă calitate și eficiență, excelența în materie de mediu a reprezentat un punct central pentru punerea în funcțiune a noului sistem de vopsire a cabinei DAF. Ca urmare a sistemelor avansate de vopsire, se realizează o reducere de 50% a emisiilor.
Sunt aplicate numeroase soluții inovatoare, inclusiv o metodă specială de reluare și captare a "supraîncălzirii" în timpul vopsirii cabinelor, folosind cele mai noi tehnologii pentru a curăța aerul care părăsește cabinele de pulverizare și pentru a extrage energia din fluxul de eșapament pentru a ajuta eficient operațiunea.

Continuarea unei tradiții puternice
"Această investiție importantă continuă o tradiție puternică de stabilire a standardului industrial în ceea ce privește calitatea produselor, serviciul clienți și conducerea de mediu", a comentat Mark Pigott, președintele executiv PACCAR. "În ultimii 15 ani, PACCAR și DAF au investit peste 600 de milioane de euro în fabricile Cabinei și Axelor. Așteptăm cu nerăbdare un viitor foarte luminos în Belgia ".

Capitolul următor din istoria bogată
"Aș dori să felicit DAF trucks pentru această investiție într-o instalație de vopsire inovatoare și durabilă. Acesta este următorul capitol dintr-o istorie care a devenit foarte bogată între timp. Este important să oferim companiilor de acest gen un mediu excelent pentru antreprenoriat, investiții și inovare.
Am avut deja o schimbare fiscală care crește competitivitatea companiilor noastre. Și odată cu reforma impozitului pe profit, noi adăugăm un nou pilon în acest sens. Guvernul federal se concentrează foarte mult pe creșterea economiei  prin crearea de locuri de muncă și prosperitate și sunt încântat să remarcăm că DAF Trucks Vlaanderen aplică pe deplin acest principiu în practică".

Poziția fotografică
Noua secție de vopsele DAF Trucks din Westerlo a fost deschis astăzi de vicepremierul belgian Kris Peeters și de președintele executiv al PACCAR, Mark Pigott. În această fabrică de înaltă tehnologie de 100 de milioane de euro, DAF poate vopsi 70.000 de cabine pe an în 3.000 de culori diferite.

DAF Trucks N.V. - o filială a companiei americane PACCAR Inc., unul dintre cei mai mari producători de camioane grele din lume - este un producător de frunte de camioane ușoare, medii și grele. DAF produce o gamă completă de autotractoare și camioane, oferind vehiculul potrivit pentru fiecare aplicație de transport. DAF este, de asemenea, un important furnizor de servicii, inclusiv contracte de reparații și întreținere MultiSupport, servicii financiare de la PACCAR Financial și servicii de primă clasă de la PACCAR Parts. În plus, DAF dezvoltă și produce componente precum motoare și motoare pentru producătorii de autobuze și autocare din întreaga lume. DAF Trucks N.V. are sedii de producție în Eindhoven, Olanda, Westerlo în Belgia, Leyland în Marea Britanie și Ponta Grossa din Brazilia și peste 1.000 de dealeri și puncte de service din Europa și din alte țări.
Westerlo, 13 noiembrie 2017