Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
ACHIZITII
Vinzi un camion?
Noi il cumparam.
Despre noi

Vânzari vehicule comerciale, camioane rulate

Noi, EVWTRUCKS suntem divizia de vânzări camioane rulate (camioane second hand) a TH Trucks. Comercializăm toate mărcile și modelele de vehicule comerciale, atât pentru piața din România cât și pentru clienții din afara țării. Vă oferim vehicule comerciale DAF second hand, provenite din sistemul DAF - profităm de această facilitate pe urma faptului ca TH Trucks, compania noastră este și dealer autorizat de vânzări și service DAF în România și Republica Moldova încă din 1996.

EVWTRUCKS este un business care inspiră încredere prin responsabilitatea şi grija pe care o manifestăm pentru siguranţa mărfii clientului. Furnizăm soluţii complete şi eficiente pentru o exploatare raţională, economică şi durabilă a produselor. Propunem clienţilor noştri, o relaţie bazată pe încredere. De la înfiinţarea sa în 1992, TH Trucks s-a specializat în vânzarea de camioane şi remorci. Expertiza acumulată s-a transmis implicit şi diviziei de vânzari camioane rulate. De-a lungul anilor, angajaţii noştri s-au specializat în achiziţionarea şi vânzarea de vehicule second-hand.

Noi nu vă vindem doar vehiculul; vă oferim, de asemenea, consultanţă în vederea obţinerii de finanţare cu posibilităţi de trade-in şi servicii complete after sales prin celelalte divizii ale TH Trucks: piese camioane, anvelope camioane, dezmembrări camioane şi service camioane la cele mai înalte standarde prin reţeaua proprie.

www.evwtrucks.com - cel mai mare stoc de vehicule comerciale grele în România

Vă punem la dspoziție, cel mai mare stoc de vehicule comerciale grele din România: capete tractor, remorci, semiremorci, camioane, rigide, utilitare, basculante, betoniere, autobuze, autocare, echipamente de construcții și alte vehicule specializate. Toate camioanele sunt disponibile online la adresa www.evwtrucks.com. Un parc de aproximativ 3.000 mp şi un stoc constant de peste 300 vehicule. Stocul oferă diversitate de mărci şi modele, astfel că putem satisface într-o bună măsură cerinţele clienţilor in materie de vehicule comerciale second hand.

Mărci

DAF, Isuzu, VDL Bus & Coach, Tatra Phoenix, Volvo, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Bova, Renault, Scania, Fiat, Caterpilar, Kogel, Humbaur, Kassbohrer, Meiller, HAM, HFR Trailer, Lecinena, Burg, Benalu, O.ME.P.S., Schwarzmuller, Krone, Schmitz Cargobull, Srema, New Holland etc.