Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
ACQUISITIONS
Sell a truck?
We buy it.
About us

vânzari camioane second hand
Noi suntem divizia de vânzări camioane rulate (second hand) a EVW Holding. Obiectul nostru principal de activitate este vânzarea vehiculelor comerciale second hand. Comercializăm toate mărcile de vehicule comerciale, rulate în vestul Europei. Pentru că EVW Holding este singurul Dealer Autorizat DAF în România, vă oferim toată gama de autovehicule second hand provenite din sistemul DAF.

Divizia de vânzări camioane rulate (second hand) a EVW Holding dezvoltă azi o afacere care inspiră încredere prin responsabilitatea şi grija pe care o manifestăm pentru siguranţa mărfii clientului. Furnizăm soluţii complete şi eficiente pentru o exploatare raţională, economică şi durabilă a produselor. Propunem clienţilor noştri, o relaţie bazată pe încredere.
De la înfiinţarea sa în 1992, EVW Holding s-a specializat în vânzarea de camioane şi remorci. Expertiza acumulată s-a transmis implicit şi diviziei de vânzari camioane rulate. De-a lungul anilor, angajaţii noştri s-au specializat în achiziţionarea şi vânzarea de vehicule second-hand.

gamă completă de servicii
Noi nu vă vindem doar vehiculul; vă oferim, de asemenea, consultanţă în vederea obţinerii de finanţare cu posibilităţi de trade-in şi servicii complete after sales prin celelalte divizii ale EVW Holding: piese camioane, anvelope camioane, dezmembrări camioane şi service camioane la cele mai înalte standarde prin reţeaua proprie.

stoc
Divizia de camioane a EVW Holding, dispune de un parc de aproximativ 3000 mp şi un stoc constant de peste 100 de vehicule. Stocul oferă diversitate de mărci şi modele de capete tractoare, remorci/semiremorci, camioane, utilitare, basculante, piese second hand si echipamente, astfel că putem satisface într-o bună măsură cerinţele clienţilor in materie de vehicule comerciale second hand.