Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
ACHIZITII
Vinzi un camion?
Noi il cumparam.
comunicate
UN CALDUROS BUN VENIT PENTRU PROPRIETARII DE CAMIOANE RULATE DAF

BUN VENIT ACASĂ

Bine aţi venit! Vă îndreptaţi spre dealerul DAF şi sunteţi pe cale de a beneficia de reducerea de 310 €, inclusiv covoraşe DAF gratuite şi actualizare gratuită a software-ului.*

Campania ,,Bun venit acasă,, vizează a doua generaţie de proprietari, care au cumpărat recent un camion DAF rulat, printr-o ofertă atractivă: covoraşe DAF gratuite, actualizarea gratuită a software-ului şi vouchere de reducere în valoare de 230 € pentru reparaţii şi întreţinere! Acum la inceput de drum, prin această ofertă foarte interesantă noi, EVW si DAF Trucks, dorim sa venim în ajutorul dumneavoastră și să vă oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri atractive. De asemenea pe această cale, sperăm să ajungeți să ne cunoașteți mai bine și prin profesionalismul specialiștilor noștri și a produselor oferite să vă câștigăm încrederea pentru a dezvolta o relație de colaborare pe termen lung, făcând posibil astfel, o disponibilitate cât mai mare a camionului dumneavoastră în condiții de exploatare optime.

Suntem gata să vă întâmpinăm pe dvs. și pe camionul dvs. DAF. Vizitați-ne pentru a obține covorașele dvs. DAF gratuite, actualizarea gratuită a software-ului și pentru a vă activa reducerea*.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim.

∗ Oferta este valabilă pentru camioanele rulate DAF (mai vechi de trei ani), care au fost achiziționate în ultimii 2 ani. Valabilitatea incepe dupa înregistrarea la un distribuitor DAF participant.

În afară de campania Bun venit acasă, avem și o promoție specială pentru clienții care dețin camioane DAF mai vechi. Este vorba de promoția: “În formă bună”, în care avem oferte cu reduceri mari pentru camioane DAF XF/CF cu o vechime de 5 ani sau mai mare.

IN FORMĂ BUNĂ

OFERTE SPECIALE PENTRU SERVICE PENTRU A MENȚINE VEHICULUL DVS. DAF ÎN CONDIȚIE OPTIMĂ.

Oferte speciale cu reduceri mari pentru camioanele DAF XF și CF cu o vechime de cel putin 5 ani.

Aceste oferte speciale şi reduceri atractive sunt valabile până la data de 30 iunie 2017, aşadar, profitaţi la maxim de ele! Preţuri recomandate pentru vehicule DAF XF şi CF cu o vechime de 5 ani sau mai mare, valabile începând cu   23 ianuarie, până la 30 iunie 2017, la dealerii participanți. Preţurile includ o reducere pe bază de voucher şi sunt valabile pentru operaţiunile de service specifice (piese şi manoperă).

Pentru înregistrare și obținerea voucherelor accesați: www.BunvenitlaDAF.ro