Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
ACHIZITII
Vinzi un camion?
Noi il cumparam.
comunicate
14 UNITĂȚI DE AUTOCARE VDL FUTURA PENTRU DACOS

Dacos, operatorul român de transport persoane, a plasat o comandă pentru 14 autocare VDL Futura model FHD2-129. Fiind un client fidel de mai bine de 20 de ani, o mare parte a flotei Dacos este compusă din autocare VDL. Noile autocare Futura vor fi folosite pentru a opera rute cu precădere spre destinații turistice din Europa.

 “Relația cu VDL este foarte importantă pentru noi, e un parteneriat bazat pe încredere. Suntem încântați de performanțele autocarelor VDL din flota noastră, așadar achiziția unor noi unități VDL a fost un pas logic, pe baza experiențelor bune din trecut” a declarat Alex Petrescu, director general al DACOS.

Siebren de Boer, Area Sales Manager pentru VDL Bus & Coach, susține că: “Această comandă confirmă bunele relații pe care le avem cu Dacos. Considerăm că reprezintă un semn de apreciere faptul că această nouă generație de produse va avea ocazia să-și confirme valoarea față de clientul nostru.”

Începând din octombrie 2015, EVW Holding este importatorul oficial al mărcii și produselor VDL Bus & Coach products în România, furnizând de asemenea și serviciile post-vânzare pe piața locală.  “Pentru noi, livrarea acestor unități VDL Futura reprezintă un start promițător pe piața românească. Aceasta ne va ajuta să creștem vizibilitatea mărcii VDL, iar faptul că Dacos, un client cu experiență, a ales din nou autocarele VDL, arată că această marcă are multe de oferit,” a declarat Stefan Vâju, CEO al EVW Holding.

Profit of Ownership

Autocarul VDL Futura aplică tehnologii de ultimă generație pentru a maximiza ‘Profitabilitatea Proprietarului’, combinând motoare puternice dar în același timp eficiente și ecologice, în paralel cu o  greutate foarte redusă . Autorcarele Futura contractate de Dacos au o lungime de 12.9 metri și o configurație a locurilor de tip 49+1+1. Confortul pasagerilor este asigurat de dotările de tip Luxury Class 100, cum ar fi echiparea cu prize de încărcare a dispozitivelor electronice.

DACOS

Dacos este un lider pe piața transportului de persoane din România, autocarele sale fiind o prezență constantă pe principalele rute de transport între orașele din România. Dacos activează de asemenea și pe plan internațional, transportând turiști de-a lungul întregii Europe. Compania Dacos a fost fondată în 1992 de Dan Petrescu. Primul autocar rulat VDL a fost achiziționat in 1996, marcând astfel anul trecut 20 de ani de parteneriat. Fiind localizată în Râmnicu-Vâlcea, în centrul țării, Dacos a devenit o prezență pe toate șoselele din România, și de asemenea și internațional. În prezent, flota de cuprinde 44 de vehicule, dintre care 40 sunt unități VDL.